[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Înainte de toate, sunt un om ca toți ceilalți, cu job, familie, prieteni, pasiuni și nevoie de timp de odihnă.

Privind mai în profunzime, sunt copywriter în familia Tell Agency Advertising, mamă de băiat (și de încă un copil care momentan există doar in planuri :)), exploratoare de noi modalități de a petrece timp prețios cu familia, creștină ortodoxă de stil vechi și cititoare în orice situație ce ma obligă să aștept.

Mă identific cu viața în continuă mișcare. Învăț continuu și sunt în căutare de lucruri care să mă uimească și să mă încarce cu energie.

Sunt o persoana creativă și ăsta e unul din motivele pentru care mi-am dorit să-mi pun toate fanteziile la un loc, pe blog. Pe nepusă masă, îmi vin tot felul de idei: unele năstrușnice, altele excentrice, toate cu aceeași doză maximă de entuziasm inițial. Unele fug înainte de a prinde contur, dar de-acum înainte n-o voi mai lasa pe niciuna să-mi scape, indiferent că e vorba de un spot tv, o campanie pentru un produs, un subiect de roman sau o activitate de făcut cu copilul.

Pentru mine, îmbrăcămintea constituie o cale, nu un scop. De aceea, sunt îndrăgostită de ceea ce înseamnă smart fashion și descopăr cu încântare piese vestimentare moderne, din țesături prietenoase cu pielea, la prețuri oneste.

Imi place să scriu de când mă știu. Scriu atât pentru mine, cât și pentru ceilalți. Scriu pentru a mă înțelege mai bine, pentru a mă cunoaște și pentru a le arăta celorlalți cât de mult ne asemănăm între noi, în ciuda multitudinii de lucruri care ne diferențiază. Uneori avem nevoie de confirmări, alteori avem nevoie de o idee sau de un schimb de idei. În mod cert, suntem dependenți unii de alții, suntem o comunitate și există mai multe lucruri care ne pot uni, decât cele care ne dezbină. Trebuie doar să deschidem ochii mai larg, ca să le putem vedea. Eu te invit să le privim împreună! Abia aștept să aflu care e perspectiva ta!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_imageframe image_id=”64″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://iulianacatargiu.ro/wp-content/uploads/2018/05/LRM_EXPORT_20180520_171850.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]