[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Produse de curățenie pe bază de ingrediente naturale

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

M-am lămurit de-atâtea ori că a visa fără a acționa nu poate schimba lumea. Fac zi de zi efortul de a transforma intenția în acțiune, dar transformarea este, chiar și așa, un proces destul de lent.

Am visat și continui să visez la o planetă mai verde. Am plantat ghinde, sâmburi uriași de avocado, semințe mărunte de rodie și de lămâie și continui s-o fac, de dragul felului în care un colț verde poate umple de energie pozitivă un spațiu, de dragul unei guri proaspete de oxigen.

Pe vremea când eram în concediul de creșterea copilului, îmi făceam detergent de vase, șampoane și măști de păr și față din ingrediente naturale.

Recunosc, pe-atunci mă convingea mai mult principiul unei vieți sănătoase, din care voiam să elimin cât mai mult chimicalele. Cu timpul, a început să mă preocupe și grija pentru mediu și felul în care putem întreține spațiile verzi cu trucuri aplicabile în gospodăriile mici, unde mâinile pot face o grămadă de lucruri mărunte,  menite să facă cât mai plăcută atmosfera din cămin.

Produse de curățenie din ingrediente naturale

Dar timpul foarte limitat reorganizează prioritățile și calea cea mai simplă rămâne să alegi produse pregătit de-a gata pe care trebuie doar să le folosești.

Acum mă bucur că existe oameni cu mai mult spirit întreprinzător decât mine, oameni care au început să lucreze la produse sustenabile ce au la bază mai mult de 90% ingrediente naturale, ambalate în recipiente reciclabile sau care provin din alte generații de ambalaje reciclate.

Campania ProNature de la BuzzStore mi-a trezit interesul prin inițiativa de a le semnala consumatorilor că pot alege să fie prietenoși cu natura prin intermediul unei selecții generoase de produse de curățenie a casei ce cuprinde:

  • capsule și gel pentru mașina de spălat – Somat ambalate induvudual într-o folie ce se dizolvă la spălat și nu necesită îndepărtar
  • gel Somat All in one – formulă 80% derivată natural, fără coloranți și parfum, certificată Ecolabel
  • detergent de vase pentru spălare manuală Pur Universal cu 95,5% ingrediente obținute din surse naturale, puternic âmpotriva grăsimii
  • soluție pentru curățarea suprafețelor Clin streak-free cu 99,9% ingrediente naturale
  • detergent lichid pentru curățarea bazinului de toaletă
  • odorizant pentru toaletă
  • o plasă textilă personalizată cu sigla campaniei – ProNature

Somat – capsule și gel pentru mașina de spălat – formulă derivată din produse naturale 80%

M-am bucurat să constat că balsamul și capsulele pentru mașina de spălat curăță eficient și am remarcat cu încântare că după încheierea ciclului de spălare, la deschiderea ușii, nu percep niciun miros, ceea ce arată clar că în fabricarea produsului nu s-a făcut uz de parfum sintetic și mi se pare absolut normal să fie așa.  Deci le-am acordat o mare bilă albă.

Nici detergentul pentru spălare manuală marca Pur Universal nu se lasă mai prejos, fiind eficient în îndepărtarea grăsimilor puternice.

Soluție de curățare a geamurilor – 99,9% ingrediente naturale

Formula naturală a soluției de curățat geamurile Clin mă încântă maxim în ideea în care în timpul utilizării produselor cu pulverizator, o parte a vaporilor eliberați în aer ajung să fie inspirați. Deși sunt conștientă că ar fi bine ca în timpul curățeniei să folosesc tot felul de echipamente de protecție precum mănușile și o mască, nu o fac. Sunt convinsă că multă lume mai procedează ca mine, inhalând vaporii proveniți din substanțele de curățare care ajung cu timpul să ne afecteze sănătatea. Tocmai de aceea încurajez maxim utilizarea gamei ProNature. 

Gel de curățare a toaletei – 90% substanțe active de origine naturală

Detergentul de curățare a toaletei este tot o formulă naturală, cu parfum de mentă și eucalipt, care, oricât de inofensivă pare din prezentare, își demonstrează eficiența, având la bază ingrediente active obținute în procent de 90% din surse naturale. Să nu uităm că după curățarea vasului de toaletă urmează clătirea, ceea ce însemnă că substanțele folosite ajung în apă. Ce se va întâmpla în câteva zeci de ani dacă am continua să contaminăm apa de la rețea cu substanțe chimice dăunătoare? 

Ambalaje reciclabile realizate 50% din recipiente reciclate

Povestea produselor ecologice de întreținere a casei n-ar mai fi fost la fel de frumoasă și de credibilă dacă n-ar fi implicat și realizarea ambalajelor din materiale reciclate. La rândul lor, acestea sunt reciclabile, deci, iată, sunt numai avantaje în decizia de a le utiliza! Orice lucru facem are consecințe. Hai să vedem unde putem lucra, ca să facem mai mult bine decât rău!

Tu ce ai făcut azi pentru viitorul verde al planetei?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]