Am primit spre testare de la platforma BuzzStore șamponul și balsamul Gliss Purify & Protect și m-am bucurat să văd că există o preocupare cât mai mare pentru protecția împotriva poluării prin cât mai multe produse. În colet au mai fost piepteni cu dinții rotunzi pentru pieptănarea părului ud și un pachet de ceai de moringa, pe care l-am savurat cu gândul că îi dau corpului meu ceva sănătos.

Șamponul și balsamul sunt formule ce au la bază extractul de semințe de moringa, o plantă cu efecte antioxidante recunoscute, cu rol în protecția părului împotriva aerului poluat și a reparării celui deteriorat din această cauză. La fel de importantă este și keratina din compoziție! Dar dincolo de ingrediente, am fost încântată să constat că după spălare părul meu are un aspect mai hidratat, mai strălucitor și mai sănătos și că nu trebuie să depun efort suplimentar pentru a-i da o anumită ținută.

Pe de altă parte, probabil ca urmare a hidratării mai intense, părul s-a îngrășat puțin mai repede decât de obicei. Mă gândesc că e nevoie totuși de o perioadă de acomodare. În plus, acoperirea capului în perioada asta rece a iernii este un alt factor ce determina îngrășarea părului.

Pieptenii rotunzi dintr-un material lemnos, prietenos cu mediul, pentru pieptănarea părului ud mi s-au părut o idee excelentă. Ce altceva s-ar fi potrivit mai bine ca produs promoțional într-o campanie dedicată îngrijirii părului? Folosesc deja un pieptene cu dinții rari și rotunzi de mai multă vreme. Este recomandat pentru protejarea vârfurilor ce se deteriorează foarte ușor în timpul pieptănării părului ud.

Concluzia testării celor două produse este că voi putea conta pe ele de fiecare dată când nu voi avea suficient timp pentru a-mi aranja părul, ceea ce pentru ritmul meu de viață înseamnă utilizarea lor minim de două ori pe săptămână. Probabil va trebui să spăl părul mai des. Dar dacă e mai protejat și arată și mai bine, consider că merită! 🙂

sursa foto: buzzstore.ro